Salaris en Geld


kantoor.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Salaris en Geld
Maxius
Art. 2.1 artikel 2.1 begrip pensioengevend loon, onregelmatig salaris, cafetariasystemen - ,geldend tot en met 23 september 2008.2.1. salaris in geld van oudsher wordt het pensioengevend loon gelijkgesteld met het privaatrechtelijke loon, hierna – ter onderscheiding van het fiscaalrechtelijke begrip loon – aan te duiden als: salaris. werkgever en werknemer plegen hun pensioenafspraken afhankelijk te maken van het privaatrechtelijk overeengekomen genoten (bruto) jaarsalaris in geld. in de p...
http://maxius.nl/begrip-pensioengevend-loon-onregelmatig-salaris-cafetariasystemen/artikel2.1

Salarisschaal
Voor alle informatie over salarisschalen en het salaris per beroep
http://www.salarisschaal.net

Gemiddeld Inkomen
U vindt hier veel informatie over inkomens in nederland. zo kunt u hier het gemiddelde inkomen (modaal inkomen) vinden van 2012, maar ook van voorgaande jaren. salaris van beroemdheden, per beroep, het minimumloon en nog veel meer info over salarissen en inkomens.
http://www.gemiddeld-inkomen.nl

Hersenstichting
Hersenstichting
https://www.hersenstichting.nl/over-de-hersenstichting/onze-missie-en-doelstellingen/hoe-gaan-wij-met-uw-geld-om.html

Pijnenborg
Betrokken en deskundige administratieve dienstverlening
http://www.pijnenborg.nl/actueel_maart09-21.htm

Adp
In de wet loonbelasting 1964 (wet lb) en in de wet financiering sociale verzekeringen (wfsv) is geregeld wat onder loon moet worden verstaan en de manier waarop belasting en premie moet worden geheven.
http://www.adp.nl/kenniscentrum/vakwijzer/dossiers/elektronische-loonaangifte/loonbegrip

Loonwijzer
Loonwijzer
http://www.loonwijzer.nl/

Belastingdienst
Op de site van de belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. u kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. daarnaast kunt u informatie vinden over toeslagen en over de douane. verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de belastingdienst.
http://www.belastingdienst.nl/

Rechtenstudie
De website voor rechtenstudenten, schoolverlaters en afgestudeerde juristen. nieuws en informatie over de rechtenstudie is hier te vinden.
http://www.rechtenstudie.nl/carriere/geldzaken

Salarisonderhandelingen
Met deze online cursus leer je hoe je effectief kunt onderhandelen over je salaris. je leert hoe het onderhandelingsgesprek verloopt, wat de regels van het spel zijn en hoe je lastige vragen kunt pareren. ook krijg je tips voor je houding en je gedrag als onderhandelaar.
http://www.leren.nl/cursus/solliciteren/salarisonderhandeling/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 10 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy